ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΠΑΝΙΟΥ

ZEDE
Δημιουργούμε μια νέα σχεδιαστική γλώσσα για το μπάνιο του μέλλοντος. Αναζητούμε τη μετάβαση στην ισορροπία σώματος και ψυχής, με προϊοντικές συλλογές απαράμιλλης διαχρονικότητας. Η επιτομή της καθημερινής πολυτέλειας, με την υπογραφή εμβληματικών εταιρειών, σας προ(σ)καλεί να την ανακαλύψετε.

Κ … όπως Καμπίνες | Καθρέφτες | Καινοτομία
Υψηλή αισθητική, επιβλητικός σχεδιασμός, εργονομία και ανθεκτικότητα στο επίκεντρο του μπάνιου, με custom-made και ready-made προϊόντα υψηλών προδιαγραφών.

Σ … όπως Συλλογές | Συμμετρία | Συνύπαρξη
Σχεδιαστικά concepts που υπηρετούν τις κλασικές αρχές του interior design, τις διαχρονικές προσταγές της υψηλής αισθητικής και τις καινοτόμες τάσεις του αύριο.

Α … όπως Αξεσουάρ | Αρμονία | Αλλαγή
Προϊόντα με ισχυρή ταυτότητα και ποιοτική υπεροχή, ανθεκτικά στις προκλήσεις του χρόνου και της πολυχρησίας, που διεγείρουν τις αισθήσεις δημιουργώντας ένα περιβάλλον διάχυτης πολυτέλειας.

Οι προμηθευτές μας είναι: FIONA, ODF, BATHIFY, KOTTIS

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ

ZEDE
Για εμάς, κάθε ολική ή μερική ανανέωση μπάνιου, είναι μια νέα πρόκληση για την απόλυτη αναβάθμιση του χώρου σας.

Με βασικό μας άξονα την παροχή των πιο άρτιων λύσεων υψηλής προστιθέμενης αξίας, αναδεικνύουμε τον χαρακτήρα κάθε μπάνιου, με custom-made προτάσεις και προϊόντα που προσαρμόζονται απόλυτα στις δικές σας, εξατομικευμένες ανάγκες.

Συνδυάζοντας τη ανθρωποκεντρική προσέγγιση στο σύγχρονο design με την τεχνολογία του αύριο, θέτουμε νέα πρότυπα αισθητικής και πολυτέλειας στον χώρο του μπάνιου.

Με εξειδικευμένο προσωπικό και πολυετή τεχνογνωσία, είμαστε δίπλα σας από το πρώτο βήμα, με την εκπόνηση αναλυτικής μελέτης, μέχρι και την πλήρη ολοκλήρωση κάθε έργου.

Αφήστε τους ειδικούς να αναλάβουν κάθε λεπτομέρεια, από την πιο μικρή μέχρι την πιο σημαντική, και ανακαλύψτε πώς οι ιδέες του σήμερα μετουσιώνονται στα μπάνια του αύριο.

Οι προμηθευτές μας είναι: FIONA, ODF, BATHIFY, KOTTIS

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ & ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

ZEDE
Διακόπτες, Πρίζες και Συστήματα Αυτοματισμού που ξεχωρίζουν για την επιβλητικότητά τους, σε μια δήλωση αδιαπραγμάτευτης υπεροχής.

Αίσθηση Πολυτέλειας σε κάθε άγγιγμα με γνώμονα τον πρωτοποριακό σχεδιασμό
Signature collections με μοναδικές υφές, ιδιαίτερα υλικά, εκλεπτυσμένα χαρακτηριστικά και απαράμιλλα φινιρίσματα. Πέτρα, ξύλο, γυαλί, μέταλλο, πορσελάνη, δέρμα… Επιλέξτε το δικό σας εμβληματικό σημείο αναφοράς και καθορίστε μοναδικά την προσωπικότητα κάθε χώρου σας, αφήνοντας τη διαχρονική αξία του διακοπτικού υλικού να εντυπωσιάζει κάθε φορά.

Απόλυτη Καινοτομία έξυπνων λύσεων με συστήματα αυτοματισμού και custom-made προϊόντα
Η πιο σύγχρονη και αξιόπιστη τεχνολογία για διαχείριση και έλεγχο φωτισμού, θέρμανσης/ψύξης, μηχανισμών σκίασης και συσκευών ψυχαγωγίας. Η λειτουργικότητα και η εργονομία συναντούν την υψηλή αισθητική και την τεχνολογική έκφραση του μέλλοντος. Οι πιο εξελιγμένες λειτουργίες είναι εδώ για να σας προσφέρουν καθημερινά τις λύσεις που απαιτούν οι εξελισσόμενες ανάγκες σας.

Αποκλειστικές Συνεργασίες σε κάθε βήμα με τους καλύτερους στον κλάδο τους επώνυμους οίκους
Η δύναμη και η χάραξη νέων διαδρομών είναι πάντα προνόμιο των πρωτοπόρων ηγετών. Γι’ αυτό και εξασφαλίζουμε αποκλειστικές συνεργασίες μόνο με εταιρείς που πρωταγωνιστούν στον κλάδο τους με σταθερά ηγετική θέση. Εσείς ακόμα να ανακαλύψετε πώς οι ειδικοί των Meljac και Rhombus Europe μπορούν να σας προσφέρουν την απόλυτη αίσθηση πολυτέλειας;

Οι προμηθευτές μας είναι: MELJAC, RHOMBUS